Topproduct met een goede prijs-kwaliteitsverhouding

Het merk staat bekend om de beste combinatie tussen efficiëntie en comfort. Het merk Nippon Electric doet zeker niet onder aan de reeds bekende merken in de airconditioning wereld. Daarnaast is het een topproduct met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze collectie; u heeft de keuze uit een single split systemen of kiest u liever voor een multisplit systeem? Met een multisplit kunt u meerdere binnenunit aansluiten op maar 1 buitenunit. Bij een single split systeem is dat enkel 1 binnen x 1 buitenunit. Wel kunt u bij beide systemen kiezen uit de volgende binnenunits: – wandmodellen – kanaalmodellen – cassettemodellen.

De kanaalmodellen worden verwacht. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en ontwikkeling rond dit nieuwe merk kunt u de LinkedIn-pagina volgen.

Tot slot! Een topproduct met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bent u al overtuigd?

Nippon Electric Wandmodel

Wandmodellen

Het wandmodel is ontworpen volgens Japans ontwerp en behoort tot het topsegment airconditioners. Met als uitgangspunten een combinatie van efficiëntie en comfort. Hierbij is aan alle gemakken gedacht. Van eenvoudige reiniging tot energiezuinig tot ingebouwde Wifi. Allemaal standaard in de wandmodellen verwerkt. Reinig uw filter zo vaak als u wilt zonder het frontpaneel te verwijderen. Het filter is bevestigd met zes magneten waardoor deze gemakkelijk en snel te verwijderen is en terug te plaatsen is met een eenvoudige klik. Zo simpel en goed zijn onze topproducten. Voor het verwarmen of koelen bent u bij de wandmodellen bij het juiste product.

Nippon Electric cassette model 60x60

 

Cassettemodellen

De cassettemodellen zijn ook uniek! Hierbij is extra goed nagedacht over de maten, zodat deze perfect passen in een 60×60 tegel van een systeemplafond. Al de cassettemodellen beschikken over een 360º roundflow paneel, hierdoor wordt elke hoek van de kamer wordt bereikt. Zoals u ziet bij ‘producten’ is dit een elegant en compact ontwerp en zijn alle modellen standaard voorzien van wifi. Door de uitgebouwde waterafvoer is het onderhoud en service makkelijk uit te voeren.Ook dit model biedt u een hoge efficiëntie en comfort.

Nippon Electric Kanaal model

 

Kanaalmodellen

De kanaalmodellen van de Nippon Electric worden binnenkort verwacht! Deze modellen bieden een breed scala aan functies, zoals hoge statische druk, flexibele luchtinlaat en zijn voorzien van een nieuwe wifi-kit. Eenvoudig installatie in kleine ruimtes, denk hierbij aan bijvoorbeeld een verlaagd plafond. Deze modellen zijn in elk interieur passend te maken door de gekantelde positie van de wisselaar. Dit betekent dat kanaal model zeer slank is in zijn ontwerp. Dus ook dit kanaal model biedt u vele gemakken, efficiëntie en comfort!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
Translate »