Nog even geduld, de kanaalmodellen komen er bijna aan!

De kanaalmodellen van Nippon Electric bieden een breed scala aan functies. De binnendelen kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd in kleine ruimtes. Dankzij de gekantelde positie van de wisselaar hebben de binnendelen een zeer slank ontwerp. Deze modellen zijn daardoor in elk interieur passend te maken. Zo passen ze bijvoorbeeld moeiteloos in een verlaagd plafond.

Daarnaast hebben de kanaalmodel twee soorten installatiemogelijkheden. U kunt de unit zowel als plafond model plaatsen als installeren als vloermodel.

De Kanaalmodellen bieden u een breed scala aan functies, welke dit zijn lees u hieronder!

Ten eerste de luchtinlaat van het kanaal model aan de achterzijde en onderzijde zijn hetzelfde. Het is daarom heel gemakkelijk om over te schakelen naar verschillende applicaties. Ten tweede een standaard ingebouwde condenswaterpomp met een opvoerhoogte van 750 mm. Ten derde een mogelijkheid tot aansluiten van verse lucht. En om alles nog completer te maken zijn deze units ook nog eens voorzien van een standaard wifi-kit en een verbindingskabel.

Dit maakt dat de installatie eenvoudig wordt voor de installateur.

Interesse in het kanaalmodel?

De kanaalmodellen bieden u vele gemakken, een breed scala aan functies, efficiëntie en comfort! Wilt u meer weten over de kanaalmodellen van Nippon Electric? neem dan gerust contact met ons op!Een van onze adviseurs staat u graag te woord! of klik hier voor het product overzicht.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
Translate »