Wat heeft een Nippon Electric u allemaal te bieden!

Een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding met daarnaast vele functie die extra comfort bieden en een optimaal binnenklimaat realiseren. Als u kiest voor wandmodel van Nippon Electric, dan kiest u voor:

  • Eenvoudige reiniging
  • Energiezuinig
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Standaard ingebouwde wifi
  • Auto-restart functie
  • Active-clean functie
  • Breeze-away functie
  • Automatische lekdetectie
  • Sleep-functie

Wat houden deze functies precies in?

De éénvoudige reiniging staat voornamelijk voor het reinigen van uw filter. Het filter is bevestigd met zes magneten waardoor deze gemakkelijk en snel te verwijderen is met slechts één klik. Dit maakt het ook mogelijk om het maandelijkse onderhoud zelf uit te voeren. Bovendien is er aan alles gedacht om de ‘Nippons’ gemakkelijk te demonteren. Zo beschikt de unit ook over een speciaal ontworpen printplaat en een e-box.

Door de innovatieve ontwikkelingen is er meer ruimte in de unit gecreëerd. Doordat er meer ruimte ontstaat in de unit is het luchtvolume van de unit groter. Doordat er een groter luchtvolume is zorgt dit voor een energiebesparing. En zo heeft u ook nog eens lagere maandlasten. Ook beschikken alle modellen van ingebouwde wifi. Kent u de app Smart AIR al? Deze app maakt het mogelijk om uw huis comfortabel te houden terwijl u niet thuis bent. Gaat u richting huis? Zet dan alvast eenvoudig de airconditioning aan. De app werkt zowel op uw mobiele telefoon als tablet.tablet.

Andere specificaties waar Nippon Electric om bekend staat!

Het wandmodel heeft een auto-restart functie in combinatie met een swing geheugen functie. Bij een stroomstoring worden de laatst gebruikte instellingen automatisch weer opgestart zodra het systeem weer van stroom is voorzien.

Zo zijn ze ook voorzien van een active-clean functie. Bij deze functie blijft de ventilator ventileren met warme ruimtelucht. Dit is om de warmtewisselaar droog te blazen. Het voordeel van deze functie is dat het niet alleen schimmelgroei voorkomt het voorkomt ook vieze geurtjes. Deze functie is ook handig wanneer de warmtewisselaar+ bijvoorbeeld bevriest en weer ontdooit. Hierdoor kunnen er stof, schimmels en/of vet geurtjes ontstaan in de binnenunit.

Een andere comfortabele functie is de breeze-away functie. De breeze away functie geeft enorm veel comfort omdat u geen last heeft van directe koude lucht op het lichaam.

Ook is er aan de veiligheid gedacht. Het systeem is namelijk voorzien van een automatische lekdetectie functie voor het koudemiddel. Door continue monitoring van het systeem wordt er automatisch alarm geslagen indien er te weinig koudemiddel aanwezig is. Hiermee voorkomt het onnodig koudemiddel verlies. Wat weer beter is voor het mileu omdat er minder koudemiddel in de atmosfeer verdwijnt. Daardoor wordt er ook nog eens aan het milieu gedacht.

De laatste belangrijke functie is de sleep-functie. Deze geeft veel comfort indien u de unit op uw slaapkamer wilt plaatsen. Als eerst op het moment dat de sleep-functie activeert gaat het energieverbruik om laag. En bovendien is het geluidsniveau laag zodat u geniet van verkoeling nachtrust. Deze functie kunt u enkel en alleen activeren met de afstandsbediening.

Daarom is een airconditioning van Nippon Electric is een goede keuze met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding! bent u al overtuigd? Bestel hier uw Nippon Electric

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
Translate »