Frequently Asked Questions

FAQ & Antwoorden

Covid-19

De ontwikkelingen rond het Corona-virus veroorzaken momenteel onzekerheid en onbeantwoorde vragen. Daarom willen wij u informeren over de situatie. Bij Nippon Electric volgen wij de adviezen van de Nederlandse overheid en het RIVM zorgvuldig op!

Leveringen:
Leveringen naar onze klanten blijven doorgaan. Onze vervoerder neemt de RIVM-richtlijnen in acht en verwachten van de klant dit ook te doen.

01. Hoe kan er betaald worden?

Vooraf aan levering kunt u betalen op rek: ING IBAN: BE31 320012977155 of u betaalt contant bij de chauffeur.

02. Welke garantie geldt er op producten?

Wij hanteren een garantie van 3 jaar op alle onderdelen. 

03. Wat te doen bij een storing?

Raadpleeg eerst de handleidingen van het desbetreffende model. Toch niet gevonden wat de storing betreft? Dan kunt per e-mail of telefonisch contact opnemen.

04. Wat is de levertijd?

Dit zal geschieden binnen 2 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling. De levering gebeurt door onze eigen bezorgdienst. Zodra uw bestelling klaar is voor verzending maken wij met u een bezorgafspraak. 

05. Kan ik ook telefonisch geholpen worden?

Ja, Alleen verzoeken wij u eerst de webshop te raadplegen Hier is namelijk de meeste info beschikbaar en terug te vinden. Mocht u er dan alsnog niet uitkomen kunt u contact met ons opnemen.

06. Wat zijn de leveringskosten?

Boven een bedrag van 250,- zijn er geen leveringskosten.

07. Kan er een folder toegestuurd worden?

Ja als u een papieren folder wilt ontvangen kunt u dit aanvragen via info@nippon-electric.eu. Daarnaast is er altijd een digitale versies te downloaden via onze website.

08. Korting voor gespecialiseerde bedrijven.

Bent u of wilt u Nippon Electric dealer worden. Dan ontvangen u een code met daarin de dealerkorting. Echter zal deze dealer kortingen alleen verstrekt aan gespecialiseerde airconditioning bedrijven.

Deze dealers worden vervolgens op onze website weergeven.

09. Wat moet ik doen bij transportschade?

Bij transsportschade dient u direct een melding te maken. Dit doet u door foto’s van de desbetreffende schade aan ons te mailen info@nippon-electric.eu. Wij nemen de melding zo spoedig mogelijk in behandeling.

10. Mag een particulier ook kopen op deze webshop?

Ja, ook particulieren kunnen op onze webshop bestellingen plaatsen. De bestelling zal via een van onze dealers geschieden. Kies daarom altijd de dealer die bij u in de buurt zit.

11. Herroepingsrecht

Tot 14 dagen na levering.  Het volstaat dat u dit binnen dit termijn via mail laat weten. (Algemene voorwaarden)

Download hier het formulier-voor-herroeping

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
Translate »